Klassmark

Change your cover photo
klassmark
Change your cover photo
#nonaturenofuture 👣 Races that leave no trace. ✊ Fighting to save the planet. 💚 Love and respect for the environment.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Klassmark

⚠️ Les notícies dels informatius no solen parlar d'ell, però el canvi climàtic és el nostre pitjor enemic. Actualment els seus efectes arrasa amb tot el que es troba: la Terra. El canvi climàtic constitueix la nostra major amenaça mediambiental alterant els nostres ecosistemes i transformant el nostre entorn, la qual cosa repercuteix directament en el nostre dia a dia. Cal obrir els ulls i actuar per minimitzar-ne les conseqüències més severes. Si esperem que ens els obrin l'administració o les notícies dels informatius segur que serà massa tard.
Al llarg d'aquests anys hem adaptat la metodologia de treball amb l'objectiu de no deixar empremta, amb l'objectiu de conscienciar a la comunitat del problema real a què ens enfrontem. Hem aconseguit reduir un 60% els nostres residus eliminant el plàstic d'un sol ús. I sí, quan parlem de plàstic d'un sol ús també parlem de totes les mostres que porta una bossa de corredor que ja no existeix. La cinta de marcatge és biodegradable, però la seguim reutilitzant. Apostem per residus de llauna, paper, cartó i fusta que puguin tenir una segona vida amb una cadena de reciclatge responsable i compromesa. També hem reduït l'impacte acústic un 50% i hem eliminat els productes grassos dels avituallaments per afegir més aliments sans i de proximitat; reduint considerablement la nostra petjada de carboni.
La incertesa envaeix la nova temporada, però no per això abaixarem els braços ni ens allunyarem de l'objectiu. És el moment de fer el següent pas i per fer-ho, com sempre, us necessitem a tots. Volem que l'experiència de cadascuna de les nostres curses recaigui en l'entorn, que connecteu amb la natura, que gaudiu d'un recorregut sense precedents... fugint de les grans produccions amb infinitat d'inflables i banderes. Plàstic i més plàstic. Les nostres curses no necessiten disfresses, la seva essència la trobareu a la muntanya, en els seus pobles i en la seva gent donant valor al nostre patrimoni natural. Pel medi ambient menys és més. Aquesta és la consciència que ha de prendre el participant per seguir treballant en mesures més sostenibles.
Amor, passió i respecte pel medi ambient ja no és suficient, és l'hora d'actuar.